<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=83563&amp;fmt=gif">

Say YES to SPS

Twijfel je nog? Wij geven je 15 redenen waarom je bij SPS wil werken.

Werksfeer

1. Ons pand heeft onlangs een grote metamorfose ondergaan. Het is nu een plek waar collega's, klanten en partners graag verzamelen om samen te werken en kennis te delen. Met diverse meeting points, een luxe bedrijfsrestaurant en een 'event ready' lobby is ons kantoor klaar voor de toekomst.

2. We zijn groot genoeg voor internationale projecten, maar ook nog klein genoeg om het familiegevoel te behouden. We werken vanuit een platte en open organisatiestructuur waarin iedereen zijn mening telt.

 

Werksfeer

hal

Gezondheid

3. Een gezonde werk-privébalans is belangrijk voor iedereen. Daarom krijg je bij ons (afhankelijk van je functie) de mogelijkheid om hybride te werken.

4. Iedere dag maakt Sinath de meest heerlijke lunches voor ons klaar in het bedrijfsrestaurant. Voor 2,70 euro per dag mag je alles pakken. Van lasagne, pasta’s, pokébowls en luxe belegde broodje tot verse smoothies en fruit. 

5. Met een groep collega's sporten we op maandag samen met een personal trainer. Deze les is voor alle niveaus en varieert van bootcamp tot kickboksen tot yoga.

Gezondheid

sinath restaurant

Tijdens werktijd

6. Ons portfolio is zeer breed en bestaat uit uiteenlopende klanten en infrastructuuromgevingen. Zo zijn we onder andere actief in de zorg, energie en logistiek. Dit maakt ons werk ontzettend veelzijdig, geen dag is hetzelfde.

7. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We stropen onze mouwen op, werken hard en maken graag lol met elkaar. Open communicatie is key en je weet bij ons altijd waar je aan toe bent.

Tijdens werktijd

geert en sven aan het werk

Buiten werktijd

8. Met een aantal sportieve collega's doen we vaak mee aan bedrijfswedstrijden. Hardlopen, volleybal, voetbal of zeilen - wij draaien onze hand er niet voor om. 

9. Naast alle leuke events en borrels tijdens werktijd, zijn er ook genoeg activiteiten in het weekend voor wie wil. Denk aan motorritjes, mountainbiken of teambarbecues.

10. Vanuit SPS is er een grote voorliefde voor muziek. Dat is duidelijk terug te zien tijdens onze onze zomer- en kerstfeesten. Met de beste bands zorgen we voor de leukste feestjes. 

Buiten werktijd

mountainbike groepsfoto (1)

Vergoedingen

11. Natuurlijk krijg je van ons een laptop waarmee je overal en altijd kunt werken. Afhankelijk van je functie krijg je daar ook een iPhone bij.

12. Woon je binnen 10 km van kantoor? Dan kun je gebruikmaken van onze fietsregeling waarmee je een fiets voor jezelf kunt aanschaffen. Buiten deze range van 10 km ontvang je een reiskostenvergoeding die het beste aansluit op jouw voorkeuren.

13. Start je bij ons een binnen een consultancy of andere externe rol? Dan kun je gebruikmaken van onze leaseregeling of mobiliteitsbudget. 

Vergoedingen

hans op de fiets voor pand

Goede extra's

14. We begrijpen dat hybride werken extra kosten met zich meebrengt. Daarom vergoeden we een deel van je internetabonnement en doen we daar ook nog een thuiswerkvergoeding bovenop.

15. Er is geen plafond voor jouw studiebudget. Als het voor jou en SPS van toegevoegde waarde is, is veel mogelijk. Er is onbeperkt ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Goede extra's

romy roland marko