<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=83563&amp;fmt=gif">

Onze cultuur

Hier staat SPS voor.

Snel schakelen

Wij zijn IT-problemen voor. Onze collega's werken hard, blijven bij met alle ontwikkelingen en zijn gedreven altijd een stap verder te gaan. Onze processen en communicatie zijn zo ingericht dat we werken volgens de NeXt Step: duidelijk en altijd een stap vooruit denken.

Snel schakelen

samuel en kaylee aan tafel hal lobby

Passie voor IT

Wij staan achter wat we doen en we geloven in onze mensen. En we weten dat we een team hebben staan met passie voor IT. Een team dat door gaat tot de beste oplossing is gevonden om de IT van onze klanten zo optimaal mogelijk te laten werken.

Passie voor IT

mark marko romy mike-1-1

Samen

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Daarom investeren we veel tijd en aandacht aan ons team. In je eentje kun je veel, samen kun je nog veel meer. Door nieuwe oplossingen, tooling, kennis, ervaring en teamwork te combineren, maken wij samen het verschil. 

Samen

hans madelon erik-2

Plezier

Plezier hebben is voor ons net zo belangrijk als hard werken, zowel buiten als tijdens werktijd. We zorgen er daarom voor dat je projecten draait waar je blij van wordt, je jezelf kunt blijven ontwikkelen en dat je nooit verveeld raakt. En we zorgen voor een fijne werkomgeving waar de lijntjes kort zijn en eerlijkheid voorop staat. Zodat we samen een hoop plezier kunnen maken tijdens en na onze werkdag.

Plezier

kaylee ditmar-1

Successen behalen

Samen delen we een enorme passie voor IT en willen we het beste uit onszelf en onze klanten halen. Zo worden we iedere dag samen een stukje beter. Dat resulteert er ook in dat bij ons geen limiet is voor jouw ontwikkeling. We investeren in studies, cursussen of andere opleidingsmogelijkheden die jou nog beter in je werk maken. Jouw succes is dat van ons.

Successen behalen

roland justin

Persoonlijk

We werken in een technische wereld, maar verliezen nooit de menselijke kant van IT uit het oog. Je bent bij SPS dan ook meer dan alleen collega. We zijn groot genoeg om grote internationale projecten uit te voeren, maar tegelijk zijn we ook nog klein genoeg om alle collega’s persoonlijk te kennen. Iedereen kent iedereen en de lijntjes zijn kort. We zorgen voor een fijne werkomgeving zodat werkzaamheden soepel en snel verlopen. Je krijgt alle vrijheid om jezelf in een goede werksfeer te ontwikkelen.

Persoonlijk

luuk in de lobby