<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=83563&amp;fmt=gif">

Groeien en bloeien met Chrysal

Chrysal

Chrysal is wereldwijd marktleider van bloemenvoeding. Zij leveren al tientallen jaren hoogwaardige bloemenvoeding en verzorgingsproducten over de hele wereld.

Chrysal focust op het verminderen van uitval in alle fases van de keten. De wensen van haar partners staan altijd voorop. Zo produceert en levert Chrysal producten en diensten over de hele wereld. En zorgen ze voor optimale performance op de juiste plaats en tijd. Dit leidt tot meer tevreden klanten en uiteindelijk tot een mooiere bloeiende wereld. 

Ze zijn actief in 5 landen: Japan, Colombia, Ecuador, Kenya en Nederland.

Chrysal

chrysal-1

Chrysal en SPS

Wereldwijd moet de 24x7 schaalbaarheid en continuïteit aan haar klanten worden gewaarborgd. Daarom is er in 2014 een nieuwe ERP applicatie ontwikkeld door HSO op Dynamics AX. Deze draait volledig in de SPS Private Cloud in Reeuwijk.

Daarbij vindt Chrysal het belangrijk om één aanspreekpunt te hebben voor haar gehele IT-omgeving. Wij beheren daarom sinds 2014 de Virtual Private AX Cloud en de on-premise infrastructuur.

De route naar de Cloud

Samen met Chrysal ontwikkelden wij in 2019 hun strategie naar de Cloud. Chrysal ging toen wereldwijd over naar de Microsoft 365 werkplek. Begin 2021 waren de eerste verkennende gesprekken, waarna de uiteindelijke Cloud First Strategie is gestart.

Onderdeel van de businesscase was een Cloud Readiness assesment van de huidige infrastructuur, applicaties en domeinen. Hierna is gekozen voor een lift en shift strategie. Dit betekende opnieuw een nauwe samenwerking voor ons en HSO voor de core ERP applicatie. 

Begin 2022 zijn wij met het project Azure Cloud migratie gestart. Met als doel dat Chrysal per 2023 haar volledige omgeving in de Cloud draait.

Bouw jij mee
aan ons volgende succesverhaal?

Bekijk of er een vacature voor jou bij zit of neem contact met ons op.

Bouw jij mee
aan ons volgende succesverhaal?

vacatures fade martijn jeffrey dennis-1